Väck vilddjuret i dig med nya slotten – Jungle Spirit: call of the Wild slot

Jungle Spirit: call of the Wild slot från den omtyckta speltillverkaren NetEnt är ett fartfyllt spel som tar med dig ut på spännande äventyr i den djupaste djungeln. I den här spelautomaten finns mycket av det vi djur- och casinofantaster gillar allra mest, nämligen mängder av vilda djur och gott om vinstgivande och underhållande specialfunktioner. NetEnt har återigen lyckats med att ge ut ett intressant spel som faller de flesta av oss i smaken och som dessutom är otroligt snyggt grafiskt gjord.

Symboler och insatser

När som helst under spelet kan alla symboler få en stjärna på sig och då blir det hjulet täckt med hela den symbolen. Har du turen att få samma figur på hjulen bredvid kan det bli en bra vinst. Väck tigern inom dig och förvandla dagen till en upptäcktsfärd i djungelns djupa snår och håll tummarna för att få tre fina rosa blommor på sin skärm. Det är då free spinsen kommer, välj mellan många spins med mindre vinter men fler eller få spins och vinn stort! Den här slotten får dig att känna dig trygg spänningen stiger så fort du får en, två och sen tre fina rosa blommor på dina hjul. Då kommer man till free spins.

Specialfunktioner och bonusspel

Här kan du läsa om verklighetens Mowgli som växt upp med djungelns vilda djur. Har du turen att få tre fina rosa blommor blir det free spins. Välj mellan många spins och lite småvinster eller få spins och större vinster. 4, 8, 12, 16 eller 20 spins får man välja på. Vid 4 spins är det chans för storvinst, dock inte lika ofta och 20 spins blir det många vinster men mindre.

Fånga dagen i djungeln

Släpp dig fri och klös i med en rivande slot som Jungel spirit, du blir inte besviken. Ta fram den inte Mowgli i dig och satsa stort och vinns stort. Håll dig vid liv mellan alla vilda djur och satsa lite och klara av längre stund i djungelns spännande värld.

Vem gillar inte vilda djur?

Alla vill ha spänning och vilda stunder i sitt liv och här finns chansen till allt på samma ställe. Väck vilddjuret i dig och klös i med ett gäng spins på Jungel spirit och du kommer bli fängslad av tigerns vrål och björnen ryt. Enkelt och med väldigt snygg design så trivs alla. Slipp vardagsstressen för en stund och kliv in i djungelns heta vilda värld samtidigt som du har chans på stora vinster. Ja precis vem gillar inte det?