Pink Elephants! Elefanternas magi gör dig till miljonär!

Elefanter! Vem älskar inte dessa magisk djur som majestätiskt tar sig fram på savannen? Vi kan dessutom avslöja att de kan göra dig rik. Nu menar vi såklart inte tjuvjakt för betarnas skull, utan rik genom att spela på spelautomater. Det finns en slot för dig som har en förkärlek för elefanter och den kommer från ingen mindre än svenska speltillverkaren Thunderkick. Sloten går under namnet Pink Elephants och som namnet avslöjar går spelet i en färgglad ton. Läs mer för en recension av elefanternas spelvärld.

Pink Elephants: Elefanter som sprutar guld ur snabeln!

Sloten Pink Elephants är relativt ny på spelmarknaden och utkom under hösten 2017 men har redan skaffat sig en stor skara hängivna spelfantaster och det är inte svårt att förstå varför. Så fort du hör spelautomatens förtrollande bakgrundsljud är du fast. När du snurrar hjulet börjar bongotrummorna ljuda och effekten är slående. Slottens grafik är färgstark och med ett behagligt typsnitt som snyggt ackompanjerar spelets helhet. Skärmen fylls av rosa elefanter och leende surikater mot ett torrt landskap. Om du har turen på din sida och landar på storvinst sprutar elefanterna något som liknar guldfyrverkerier ur snabeln – en häftig effekt som ger mersmak!

Finns det rosa elefanter i verkligheten?

Frågan kvarstår och då vi är minst lika nyfikna som du antagligen är beslöt vi oss för att ta reda på svaret. Svaret är ett simpelt nej! På National Geographic Sveriges hemsida kan du läsa mer om elefanter och deras unika egenskaper. De kan till och med gråta och vi kommer nog också falla i tårar om Pink Elephants snablar börjar spruta guld!

Elefant i dovt ljus

Det som utmärker denna slot är att den har sex hjul, vilket ger en större spelplan i jämförelse med klassiska slots. Istället för insatslinjer spelar du med 4096 vinstkombinationer, vilket är en hiskelig summa. Du vinner med likadana symboler från höger till vänster. Wild-symbolen karakteriseras av den rosa elefanten och ersätter alla symboler bortsett från scatter som är i form av en jordnöt. Minst 3 jordnötter ger dig gratissnurr.

Pink Elephants för alla typer av spelare

Pink Elephants innehåller både rikedomar och överraskningar. Om det slumpmässigt dyker upp 1-5 mysteriesymboler under spelomgången placeras scattersymboler ut som, om turen är framme, aktiverar free spins. Slotens RTP ligger på 96.1, vilket är godkänt och vi vågar påstå att både hängivna casinospelare och nybörjare kan få sitt lystmäte stillat i Pink Elephants. Om inte så belönas du i vilket som helst med ett spel med grym grafik och tilltalande vinstmöjligheter som sprutas ut med pompa och ståt. Prova så får du se!