Den magiska legenden om Shangri-la: spelet som ger dig både harmoni, lycka och pengar

Du har säkert hört om Shangri-La som är en fiktiv plats som beskrivs i Lost Horizon av den brittiska författaren James Hilton.

Hilton beskriver Shangri-La som en mystisk, harmonisk dal, omgiven av Kunlunbergen i dagens Kina. Shangri-La har blivit synonymt med alla jordiska paradis, särskilt en mytisk utopi isolerad från världen. I romanen är de människor som bor på Shangri-La nästan odödliga, de lever hundratals år bortom den normala livslängden. Nu kan du även spela spelet Shangri-La som är gjort för att du ska uppnå harmoni med lycka och pengar!

Kom i rätt stämning med slotspelet The legend of Shangri-la: Cluster Pays

Spelet är harmoniskt designat där mystiska symboler och djur från Orienten är med och utgör en del av storyn. De djur som bland annat är med är röda pandor, katter, fjärilar, katter och apor. Det enda djur som kan tyckas saknas är en liten hund. The Legend of Shangri-La: Cluster Pays utspelar i en magisk värld med sex hjul och fem rader och speltillverkarna hos Netent har verkligen lyckats fånga denna mystiska värld full av lycka och harmoni när de designade detta spel. Med freespins, wilds, scatters och massor av roliga speltimmar är detta spel verkligen något som gör en lycklig och för en till ens egna personliga Shangri-La.

Skapa dig ett eget Shangri-La

Shangri-La används ofta i ett liknande sammanhang som Edens lustgård för att beskriva ett paradis som är dolt från den moderna mannen. Det används ibland som en analogi för en livslång strävan eller något som är mycket eftersökt och blir du inspirerad av Legenden om Shangri-la kan du inreda med feng shui i ditt hem. Då uppnår du samma harmoni som legenden talar om.

En zen Golden retriever

Det finns givetvis andra sätt att uppnå harmoni, som att äga en hund som öser villkorslös kärlek över dig. Att dessutom hitta ett spel som The legend of Shangri-la där man har chansen att vinna en jackpot på 2 000 000 kronor gör att man är rätt nära både harmoni och lycka.

Avkoppling på hög nivå

För mig som älskar hundar och casinospel, är detta spel och min hund som sällskap ganska nära det mest avkopplande jag kan tänka mig. Om ni inte redan har testat The legend of Shangri- La så gör det. Roliga funktioner, spännande symboler och själv gillar jag verkligen spelets ”nudge reel” som tillför spelet det lilla extra. Dessutom är vinstpotten mycket tilltalande, och spelets teoretiska RTP på 96,59% är trevlig den också. Slumpade substitut, Staplade Re-spins och Nudge reel gör att spänningen inte tar slut på ett bra tag i Shangri-la!