Vargklubben – För alla oss som inte skräms av vargar!

Är du galen i vargar? Dessa ståtliga djur som vi faktiskt har i våra egna svenska skogar. Då har jag hittat det perfekta online spelet för dig. I wolf club får du en varg som följeslagare på dina äventyr i spelet. Genom den snötäckta skogen tar man sig fram och upptäcker alla spännande spel tillsammans. Wolf club är en video slot där man får möta flera utav djuren från våra skogar samtidigt som den fina gråvargen är kvar vid din sida.

Wolf Club slot har massa vinster i spelet

I Wolf Club finns det många chanser till spel och extra bonusar. Redan i början av spelet finns det 115 tillgängliga freespins som bara ökar på chanserna att vinna. Om man lyckas få vargvalp symbolen fem gånger i rad kan det göra att du vinner 100 gånger värdet på det du satsat eller upp till 2000 mynt. Det finns även en massa andra symboler som tex. Fullmånen som kan ge dig möjligheten till Freespins. Förutom dessa så finns det en hel del spännande symboler som tar dig vidare i spelet och som kan ge dig vinster och priser utöver det vanliga.

Vargar i naturen

De vilda vargarna har skapat mycket diskutioner på senare tid då dom kommer allt närmare bebyggelsen. Det blir såklart farligt att ha vargar så nära samhällen och våra boskapsdjur men frågan är väl varför dom kommer närmare. I Metro kan man läsa att de flesta svenskar uppskattar de vilda vargarna och gärna vill ha kvar dom som en del av vår natur. Då måste vi även ta hand om dom och deras naturliga miljö.

Vargar i naturen

Wolfclub passar både nybörjare och vana spelare. Dom har stor variation och många möjligheter till stora vinstchanser. Hur mycket man vill satsa kan variera från £ 0,20 till £200 per snurr. Det finns 5 olika hjul att spela på och 20 olika vinstlinjer. För dom största priserna krävs förstås dom största insatserna.

Vargar och spel

Vi tycker att man i wolf club får det perfekta samspelet mellan spel och vargarnas naturliga miljö. Det gör att man får en lite större förståelse för vargar samtidigt som man får underhållande spel. Det är varierande miljöer och fina vinstchanser. En varg vid ens sida gör bara spelet bättre. Från vana spelare till nybörjare så har wolf club något för alla. Den fina miljön och vargen vid ens sida gör wolf club till ett väldigt unikt spel som du inte vill missa.